Aktuellt

Arbetsdagar Hösten 2021

Skrivet av Michael Thisted

15 augusti, 2021

Höstens Arbetsdagar är planerade till :

30 Oktober kl 09:00 samt 13 November kl 09:00

Vi ses som vanligt vid klubbstugan, klubben bjuder på fika efter utfört arbete. Deltagande innebär

att man slipper extraavgiften.

Väl mött !!

Styrelsen

Fler artiklar

Dagordning till Höst/Årsmöte 13 November

DAGORDNING för Höst- och Årsmöte 2021 Tid : 13 November kl 12:00 (efter årets sista arbetsdag). Plats: Klubbstugan Höstmötet/Årsmötets öppnande. Val av ordförande för mötet. Val av sekreterare för mötet. Val av justeringsmän och tillika rösträknare Fastställande av...

HÖSTMÖTE och ÅRSMÖTE

Eftersom vi tvingats flytta fram årsmötet till hösten beroende på Corona tänker vi slå samman Höst- och Årsmötet. Detta planeras till den 13 November, kl 12:00  i anslutning till den sista arbetsdagen. Platsen är denna gång Klubbstugan. Väl mött...

Viktig information – båtförvaring

Som ni säkert har märkt, har nu staketen runt uppställningsplatsen kommit på plats. Från och med 31 Augusti stängs grindarna och access tilldelas för de som önskar uppställning. Ett par viktiga punkter: Från och med 15 Augusti faktureras och (därmed bokas)...

Uppställning/förvaring

Vi i styrelsen har under vintern diskuterat en del problem vi sett runt nuvarande hantering av båtuppställning. Det vi har observerat är bland annat följande: - Svårigheter att få systemet med skyltar att fungera på ett bra sätt. - Obehöriga ställer ställer upp sina...

Parkeringskort 2021

  PARKERINGSKORT 2021 Parkeringskorten från förra året gäller 2021 och framåt . Har du ett sådant kort behöver du alltså inte hämta ut ett nytt.