Aktuellt

Sommarparkering

29 mars, 2020

Inför sommaren 2020 krävs det att man hämtar ut de nya parkeringskorten på Stansvikstappen för att undvika parkeringsbot som vi tyvärr inte har möjlighet att  påverka. Viktigt skall placeras tydligt i vindrutanc( kom även ihåg att efter avslutat medlemskap skall kort återlämnas )

OBS! Innebär att även du som har ett parkeringskort sedan tidigare år nu måste hämta ut ett nytt.

Styrelsen

Fler artiklar

Parkeringskort 2020

VIKTIGT GAMLA PARKERINGSKORTEN EJ GILTIGA För att slippa parkeringsbot 2020 och framåt finns det  parkeringskort att hämta på Stansvikstappen

Inga fler pappersfakturor

Båtföreningen har som mål att ta bort alla papperfakturor detta för att spara arbete och miljö. Vi ber därför alla medlemmar skicka in er mail adress till kontakt@rbf.nu och samtidigt skriva namn/båtpats mvh Styrelsen